pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 13 de juliol del 2011

Trail Roquetes... continuem...

Avui hem rebut la Revista Roquetes i és d'agrair el següiment i "carinyo" en que han documentat l' arribada de la Volta a Catalunya i la creació del Trail Roquetes. Gràcies.
Qui vulgue fer sortides de senderisme, marxes, curses, triatlons, curses d' orientació, etc.. etc.. és benvingut, sigue quina sigue l' edat i l'estat de forma. Animeus!!!

A l' entrenament d' avui, han començat Fran i Bernabé a les 19h30m. A les 20h15m Bernabé ha continuat en Jordi P, Alex i Albert S. , per la via verda mentre quatre gotes ens mullaven la cara i la sensació d' humitat ens feia suar de valent.

17/7/2011 Olla de Núria.
Per reiteració del "boicotejat", jaja, no tenim més remei que recordar aquesta prova.
Diumenge Fran va a fer-la. Qui no conegue el "terreno", ja hi pot anar, espectacular!!!

Cliqueu sobre la imatge per anar a la web de la cursa.

Pujada a Caro de diumenge - Cursa del Llop
Cliqueu sobre la imatge per veure les fotos (Mauro)
Excel·lent paper dels Powers Asfalteros: Xavi Gallego i Alberto Grau.


Més fotos de l' Ofrena.
Cliqueu sobre la imatge

Cursa i Marxa de Mora. 24/7/2011 T' hi apuntes? Debutes?

Clica sobre la foto per veure'n més.