pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 23 d’octubre del 2011

Cursa i Marxa d' Ulldecona: Corrent pel territori falduc.

Quan una cursa es prepara en ganes i en carinyo ( i es nota), sols pot sortir bé. Això és el que ha passat a Ulldecona. Pot ser no és el millor terreny però si de les millors curses, especialment per aquells que volem començar o donar el salt de la marxa a la carrera gran. Avui a l' esglesia, Jordi B, no estava sol, i a Ulldecona se'ns han afegit Jordi N. i Cinta.
Tere segona de la seva categoria i per a l' admin una bonica bossa Formula one per al portatil (m' ha tocat algo en un sorteig!!!).
Els Suazo a tope a la marxa igual que Cinta, Albert S. baixant de les dos hores. I a la cursa Núria P., Jordi B (21 senior) i Jordi, patint i complint com a jabatos.
I a la meta sorpresa, Bernabé i Núria que han vingut a fer-nos fotos!!! Gràcies parella!!!


A veure si algú s' anima a fer crònica que hi ha molt a dir i la penjarem. Ànims!!!

Nota: Adrià diu que ha fet un km més ('¡'). Adrià, el track de la marxa:

 ________________________________________________________________

Dilluns a la nit mirarem de penjar el resum de la reunió de dijous (estem treballant en ell).
I el video de la UTSM que ens ha enviat Núria (thanks...)
Com a més urgent: Divendres com molt tard Ivan ha de tenir els logos digitalitzats dels col·laboradors, vinga.. .!!!