pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Demà a Jesús - Video Roda Premsa Km Vertical - Video Cursa Ulldecona.

A un "tiro de pedra" tenim els 10 km de Jesús, diversos components del Trail Roquetes estan inscrits i de ben segur que ens faran arribar les cròniques, fotos i opinions.
Darrera prova dels RUNNING SERIES.
Clica sobre la imatge per anar al web.
______________________________

RODA DE PREMSA KM VERTICAL ROQUETES 19-11-2011
Cal felicitar la tasca dels alumnes de l' IES Daniel Mangrané de Jesús i la de les seves professores/professors.
D' aquí a poc, un grapat de periodistes a TV3 parlant la variant occidental del català.
Ja ho veureu!!!
_______________________________

 VIDEO DE LA CURSA D' ULLDECONA
CLICA A SOBRE PER VEURE EL VIDEO
Bon video i bona selecció músical.
Bé, nois!!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Magnífiques imatges les de la cursa d'Ulldecona, les nostres felicitats a l'autor del vídeo, als organitzadors de la cursa i com no a Trail Roquetes per fer-ne difusió, bona feina.

Trail Roquetes ha dit...

Si, molt bona feina a Ulldecona, ara que a Roquetes.. sabem que en la presència del IES Daniel Mangrané de segur que tindrem bones, noves i interessants cròniques de la cursa.
Ens veiem!!!