pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 27 de novembre del 2011

Sortida Trail Roquetes a Creu de Santos - Cloenda Circuit - Km Vertical Roquetes al Circuit Català.

Avui gairebé una seixantena de persones han acudit a la crida del Trail i en cara de son s' han presentat al pavelló per anar a Cardó, a la Creu de Santos.

Clica a sobre per veure fotos.

Gràcies a tots, per la companyia, i un bravo!!! pels més joves, que s' han portat com "Jabatos", quina fornada més trempada que mos puja.

Membres del Trail, socis i simpatitzants que han tirat cap amunt escapant de la boira i arriban a un dels millors miradors del territori.

                 
Aquí més fotos.   
Agraits a les fotos d' Ivan i Enrique.
 Ruta de Pujada Ruta de Baixada

La baixada l' hem volgut fer (per a ser una mica més distreta) per un lloc diferent, la qual cosa ens ha portat ha fer algun tros tècnic que intentarem evitar en altres sortides, disculpeu , tot i que heu pogut veure algun dels trams que fa la Cursa de Benifallet.
Res  més a dir, i gràcies, ens encoratjeu per fer-ne més.

_____________
Més notícies.
El Km Vertical Roquetes passa a formar part el 2012 del campionat català de Km Verticals.
Una gran notícia. El territori i el recorregut estan a l' alçada dels millors d' arreu. Nosaltres, en els millors col·laboradors que coneixem (fa 8 dies ho van demostrar), intentarem estar a l' alçada.

Adjuntem una nova crònica del Km que hem trobat i les fotos del Monrasin, les quals mostren prou bé de que va anar la cosa.

Clica sobre la imatge per llegir la crònica.

 Clica sobre la imatge per veure les fotos de Monrasin.
________________
Així mateix divendres es va realitzar a Amposta la cloenda i entrega de premis del IV circuit de Muntanya de les Terres de l' Ebre.
Com era pertinent vam assistir aportant el nostre coc i pizza i a canvi vam "disfrutar" de la vetllada presentada per Mònica i Manel.

Cliqueu sobre les imatges per veure més fotos.

També vam recollir el premi, buff i samarreta de campió de Llorenç com segon Junior i una placa per al Trail Roquetes en reconeixement a l' organització del KM.

Per avui, res mes, dimarts, entreno davant de l' aqua... començen les activitats compartides amb aquesta entitat.

Salut i cames!!!