pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 19 de novembre del 2011

KM VERTICAL ROQUETES 2011 (CARAMELLA - CARO): FEINA FETA, MIREU AQUÍ LES FOTOS

Després de setmanes/mesos de preparació, el día del Km Vertical ha arribat.
Hem intentat rebre als convidats el millor possible, esperem haver-ho assolit.
Un dia de boira i humitat, un dia d' esforç i lluita.
Un dia on feia goig veure les cares cansades i alegres dels que arribaven a Caro, el goig dels que pujaven als podis i el dels seus equips, el dels xiquets/xiquetes del Daniel Mangrané fent les entrevistes i el seguiment de la cursa, el dels col·laboradors veien que s' anava complint amb el previst,... el dia del KM VERTICAL de ROQUETES.

Un dia també de gràcies, gràcies en primer lloc als col·laboradors, unes persones en una ànima de campions, des del primer fins a l' últim, al pavelló, als avituallaments, fent el dinar, rascant-se la butxaca per sortir al cartell, marcant el recorregut, fent cafés, donant caldo, muntant, desmuntant... Hauriem de fer un podi amb un número 1 gran, gran, gran, per que puguessen pujar tots, s' ho mereixen. Un milió de gràcies!!!!

I un milió de gràcies, als protagonistes més visibles, els corredors, aquells que un dia miren el temps que farà el dissabte i al veure pluja sols se' ls ocurreix apuntar-se al Km Vertical, per "sentir l' ànima del territori", per viure "una experiència vital". Sou del que no n' hi ha, no canvieu!!!


Esperem que algú s' anime a fer la crònica de la cursa, hi ha molt que comptar ja sigue com col·laborador o com corredor de la cursa que el seu club ha muntat.

Felicitar a tots els socis del Trail Roquetes, els que han corregut i els que no, avui heu demostrat del que sou capaços de fer, teniu coratge i això és molt. Chapeau!!!

CLASSIFICACIONS AQUÍ.


Crònica de Monrasin, clica sobre la foto.
Gracias, por tu visita y tus comentarios.

La crònica de Joan. Clica
Gràcies.
Tens raó, los voluntaris uns cracks!!!

Des del Trail Roquetes, contents, primera cursa organitzada després de poc mes de 10 mesos de vida, ara a millorar en el que es pugui, l' any que ve més.

US ESPEREM!!!

VINDREU?

Anirem penjant aquí les fotos a mesura que es vagin carregan al picassa:
Preparatius setmanes prèvies. Clica.

Preparatius Divendres. Clica.

Previs fins Sortida. Clica.

Premis sorpresa. Clica.

Pavelló matí i varies sortida. Clica.

Desmuntatge. Clica.

Les fotos de Mauro. Clica

Fotos a Caro. Clica

Fotos Josep Sales a l' Escaleta

Fotos de Bernat i Neus

Fotos d' Enric

Fotos de Neus Trullen

Més Videos dintre del recorregut (en breu).



Video de l' autobus