pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 18 de març de 2012

Marxa de La Joca - Videos interessants - Sortida cap de setmana proper.

Este cap de setmana un grup de groguets han anat a la Marxa de la Joca.

Enrique mos fa cinc cèntims al seu blog (Gràcies Enrique!!).

Cliqueu sobre la foto per veure la crònica i les fotos.


També us deixem un video prou interessant on surt el Mas de Barberans, i les oliveres per les que correm quan fem la marxa i cursa d' Ulldecona. També Lo Parot d' Horta (No heu estat mai? Haurem de fer una sortideta.)

Cliqueu a sobre per veure.

En breu informació de la Cursa de Bombers de Lleida on ha anat el "Team Castells".

SORTIDA CARO- FONT FERRERA - CARO cap de setmana proper.

De moment:
28 a sopar a Font Ferrera.
25 a dormir.
19 a dinar a Caro diumenge.

L' organització (ejem..jeje), vol agrair les 500 possibilitats que heu posat al formulari. Però bueno, tot tancat, dissabte tarde un cotxe anirà de Caro a Font Ferrera per portar a n' aquells que no es queden per la nit o per recollir els cotxes per aquells que després de sopar marxen.

Darreres places disponibles.

Sortida de la Plaça del Port a les 8h30m ( sortida des de l' esglesia de Roquetes, a les 7h50m).