pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 22 de març de 2012

Tancat per Sortida Senderista

Este cap de setmana tanquem per desplaçament.
Per una banda Sortida Senderista de dos dies Caro-FontFerrera-Caro (si algú vol apuntar-se a darrera hora, mireu la informació a la columna de la dreta i envieu un mail).
Per altra, segur que més d' un entreno "d' amagat" hi haurà, entre els que no poden venir.La propera setmana la Pobla, no us oblideu de pagar la inscripció, que s' acaben !!!Fotos i cròniques a partir del diumenge.

See you later.