pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 3 de juny del 2012

No et conformes.. lluita!! Cursa del Llop 2012

Si t' aixeques, ben d' hora. ben d' hora, ben d' hora...
Potser no cal matinar tant, però este cap de setmana ens ha demostrat una vegada més que els reptes, els de cadascú, estant per lluitar-los i a vegades, i no sense un gran esforç, per superar-los.
A tots, els que han vençut i els que saben una mica més per poder vèncer al seu repte, ENHORABONA!!.

Fotos dissabte AQUÍ

Fotos diumenge AQUÍ

Fotos diumenge entrega premis AQUÍ

Web de la prova
AQUÍ.
Dissabte pallissa de bicicleta, participant Victor i Bernat.
Al migdia agafa les sabates i 32 km cap a l' Ampolla. Iñaki, Puça, Bernat...
Després Adrià fent el kaiac de l' Ampolla a Riumar, .. patint com els campions.
I pel matí, de Deltebre a Tortosa, pujant el riu, gran segona plaça (encara n' hi ha en cara de tontos..., enganxats a les algues).
Després mitja marató Roquetes-Pous de la Neu, en Eduard Brull, Ramon, Iñaki, Josep, i tants d' altres....
Caminar? Parar?, .. per a què...cap a dalt.
I allí Victor en Jere, Roberto, Puça, Adell, Oscar... a muerte!!! Darrera etapa, el repte s' acaba a la fina arena del Parc...
I allí Bernabé i Ivan, fent el gelat de rigor després de fer la Reus-Prades-Reus en poc més de 7 hores, juntament en Jordi Ribes.
I a totes les proves, la cleca, animant,.. feia falta,.. i allí heu estat. Chapeau!!.
Este cap de setmana hem obert sendera... lo groguet enganxa,....gràcies a tots!!!.
4rt equip de la Cursa del Llop


2 comentaris:

Jeremies ha dit...

Si senyor enhorabona a tots els components del equip del trail, per aquesta 4ª posicio. I a tots els llops, k cracks. I a fots aquells que van derramar una sola gota de suor al llarg dels 2 dies, incluida l'organitzacio i ajudants. L'any que ve mes!?

La mami ha dit...

felicitats guapetons heu demostrat que tot i ser el 1er any sou bons i sobretot que teniu futur. gracies a tots els que els heu ajudat una part de la copa també es vostra. a més d'un us hauran de pagar un soparillo. l'any que bè 3ers??