pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 14 d’agost del 2012

Aixo ja està aquí!!!

Sembla mentida però l' 1/9/2012 ja està aquí!!!.
Al blog de la cursa/marxa les inscripcions dia a dia van creixent.
Aquella faena sorda de molta gent fa que poc a poc s' estigue arribant als objectius.

Les properes setmanes cal acabar de tancar temes:

-Reunió de voluntaris (ja avisarem).
-Pujar aigua i acabar de netejar quatre trams de cursa i marxa (cap de setmana del 25 i 26).
-Penjada de cartells amb els col·laboradors.
-Penjada de.... (una sorpresa).


Veiem que a la gent, per que no li ha arribat la informació o desconeixement, li costa apuntar-se a la marxa.
Feu promoció entre amics i coneguts, la Marxa per la Vall d' en Pastor dona una visió diferent als voltants de la Caramella i dona diverses alternatives de sortides als amants de la bici i del senderisme.
Engresqueu-los els agradarà, gaudiran de l' ambient del pavelló , i a més podran viure l' ambient de cursa ja que de tornada la marxa passa per la Casa Carvallo, on segurament ja es podrà veure a corredors baixant de la prova.

www.kmverticaro.blogspot.com

Salut i cames!!!

Reflexió: "Un és d' allà on corre".