pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 20 d’agost de 2012

Si no fos...

A aquestes altures de l'estiu, si no fos... la calor, les festes, les vacances, estos kilets que s'han guanyat... Però anim que això ja està passat i hi ha molta feina a fer.

Ja tenim la cursa damunt i aquest cap de setmana s'ha de pujar aigua, aprofitem per posar-nos en forma. Durant la setmana ja quedarem!!! Quants més serem més riurem, ja, ja, ja...També i després d'un disputat concurs definitivament hi ha un guanyador, Tomas Tejada, guanyador de les dos inscripcions per al Km Vertical. Enhorabona campió!!!
I a més a més,

Diumenge Triatló Xerta.


I a La Rapita ja han obert inscripcions dels 10Km.

Ahhh!!! Cuideus les cames que les panxes ja les baixarem...

2 comentaris:

Albert ha dit...

Molt bona entrada... Mos veiem el cap de setmana. A veure si baixem la cervesa esta francesa.

Ricardo ha dit...

Baixa, baixa cervesa, però lo que s'ha de fer es pujar aigua ja, ja, ja...


Gràcies i ens veiem