pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 10 d’octubre del 2012

I lo que ha de venir!!

Quant hem fet i quant ha de venir!!
Han passat els freds, ha vingut l'estiu, i com aquell que diu, esperant noves gelors ja estem albirant els "últims" mesos de la temporada.

Però encara queda, i deu n' hi do.

En primer lloc felicitar a les valentes i valents nouvinguts als entrenos de dimarts i dijous a les 20h15m davant de l' AQUA-PAVELLÓ.
Noelia, Patri, Arantxa, Estanis...
És increïble, però dia a dia es van superant. Metre a metre, és bonic de veure, al seu ritme.

Per altra banda adjuntem resultats de La Ràpita i de La Galera.


Fotos La Galera- Clica a sobre
Molt bé , Ximo, t' enyoraven.

Fotos La Galera- Clica a sobre
Molt bé, Angels.


CURSA I MARXA DE TIVISSA   14/10/2012
Una cursa que els darrers anys no ha tingut molta participació del Trail, i això que crestejar senyera darrera senyera per aquelles muntanyes és espectacular.
Este any, a més, en MARXA.


No us oblideu de la propera Running Series a Tortosa.  21/10/2012


Clica a sobre.

Ni de la Cursa i Marxa d' ULLDECONA.

Clica a sobre.


Ni de la Cursa de Masdenverge - Caminada - Canicros (17/11/2012)


Clica a sobre.

A més este cap de setmana també tenim a FRAN i ROBERTO que se' n van a la Triatló de Banyoles.
Sort nois. A muerte!!!


Demà si no passa res arribaran les samarretes pendents del KMV, el cap de setmana obrirem comanda roba tot tipus Trail Roquetes, prepararem informació sobre la SORTIDA BOLETAIRE (jua jua jua) PROGRAMADA AL CALENDARI DEL TRAIL ROQUETES per al 21/10/2012-.... i més coses.

Salut i Cames.