pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 4 de gener de 2014

Avui ens MOVEM PER LA FAM ( Pavelló Roquetes Dissabte 4-1-14)

Després de la Sant Silvestre on vam xalar tant i tant, avui toca ficar-mos una mica més seriosos i fer unes passes per la fam. 
 Cartell. Clica a sobre per anar al web de l' organització. 

La jornada “Mou-te per la fam” pretén fer una recollida d’aliments, mitjançant l’activitat física i l’esport, i que es donarà íntegrament a Càritas. Aquesta jornada està organitzada conjuntament amb els Ajuntaments de Tortosa, Roquetes i Jesús, i amb el suport d’altres institucions com el Departament de Benestar Social, la Secretaria General de l’Esport, la Diputació de Tarragona o el Consell Comarcal del Baix Ebre, a més de clubs i atletes del territori.
Aquesta jornada benèfica se celebrarà el proper 4 de gener i pretén involucrar a clubs, atletes i qualsevol persona que vulgui participar. La durada de la jornada serà de 12h ininterrompudament, de 9 a 21h, i es podrà fer bicicleta, córrer o caminar. La bici serà indoor i es farà al pavelló de Roquetes. Hi hauran bicis d’spinning, però si es vol portar la pròpia bici i rodillo també es pot fer. Pel que fa a caminar i córrer hi han 3 circuits que transcorreran per Roquetes, Tortosa i Jesús. Tothom ha d’anotar els km fets.
Al finalitzar la jornada se sumaran tots els km realitzats i es transformaran en kg d’aliments, els quals es repartiran a Càritas Tortosa, Roquetes i Jesús. Cada participant pot aportar el que vulgui.
Horaris
La jornada es farà de 9 a 21h. Pel que fa a la bicicleta, la gent pot anar a l’hora que vulgui i fer l’estona que vulgui. Quan acabi ha de comunicar la distància que ha fet. Referent a la gent que vulgui caminar o córrer, se sortirà des del pavelló de Roquetes cap a les diferents rutes. Hi ha diferents distàncies. A l’igual que amb les bicis, al finalitzar s’ha de comunicar la distància recorreguda.

Si vols portar aliments, pots col·laborar amb:
Des de Càritas ens han comentat que qualsevol tipus de menjar serà benvingut, ja siguin de llarga durada com la pasta o l’arròs, o de més curta com la llet, iogurts o galetes. Hi ha necessitat de qualsevol tipus d’alimentació i es necessiten cobrir des d’esmorzars fins a sopars. Per tant, qualsevol ajuda alimentària serà benvinguda.

Rutes per caminar o correr
Us presentem les 4 rutes que hem preparat per dissabte.
Totes elles es poden fer caminant o corrent, a gust de cadascú. Hi hauran unes sortides en grup, al mati a les 10.30h i 12.30h, i per la tarda a les 16.30h i 18.30h (sortida nocturna, porteu frontals).

De totes formes, les rutes es podran fer lliurement durant les 12h que dura la jornada.

En Bici dins al Pavelló de Roquetes (Entrada per l' accés inferior a una de les cantonades), caminant, trotant o corrent en una de les quatre rutes proposades per Roquetes, Jesús o Tortosa (3,5,8,11 km). 
Bicis preparades al pavelló per a tu.

Aquesta iniciativa de RECUSPORT (Carlos Ferré i Miriam Linares) amb la col·laboració d' Ous Roig, Coaliment, Arrossaires del Delta, Aqua Roquetes, Soldebre, Carlos Ripollès, Consell Comarcal, Caritas, Regidoria Esports Generalitat, Diputació, Ajuntaments, Roquetes comunicació, entitats esportives (entre elles el Trail),... farà una aportació d' aliments a Caritas en funció dels km realitzats

. Els membres del Trail tenim una fita: Fer molts de Km en bici i com a mínim 1000 km corrent/caminant. Podem!!! Bicicletes preparades al pavelló. Recorreguts per fer a peu o corrent.

 T' esperem!!!

**********************
Us deixem l' enllaç a la darrera crònica del blog d' Albert Giné.

Lo que importa de veritat no es pot comprar: es dona, es comparteix...


Clica a sobre per llegir la crònica sencera.


Tot un goig poder fer feliç a un futur campió. 
Algun dia, quan estem descansant d' alguna marxa o cursa,  els membres del Trail de la mateixa quinta que el seu pare, podran comptar-li a Ivan algunes anècdotes de menuts pel patí de l' escola que segur li agradaran.

************************
I finalment, sortim a l' Ebre.
La pubilla rockstar!!!