pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 1 de gener del 2014

Fotos i videos de la Sant Silvestre 2013. Moltes gràcies a Tots

En primer lloc agrair a tothom la complicitat que ha tingut per tal de poder organitzar un any més i van tres, la Sant Silvestre Jesús-Roquetes (Trail Roquetes - GR7Jesús).

Amb els companys del Gr7 hem organitzat una prova on, com cada any, l' objectiu és xalar.
Tot i això, els primers s' ho han pres d'alló més competitiu (temps al voltant de 3,30 m/km), en un circuit per fer bones marques per acabar l' any.

La resta, amb les disfresses, amunt i avall pels carrers de les poblacions, provocant més d' una sorpresa entre els vianants que observaven la prova.

Agrair als col·laboradors, en especial a INTERSPORT FEVI, però també a Aqua Roquetes, Roquetes Comunicació, Carlos Ripollés, Adam Sport, Bar Piscines, Ambulàncies Baix Ebre, Poteta de Cabra i Bar Folk (en avituallament inesperat que ens van preparar.. gràciesss), Consell Comarcal, Ajuntaments, cuineres de la bonísima xocolata, etc, etc... (segur que ens deixem algú), i sobretot als corredors que hi van participar (alguns fent ben ràpid 170 km de cotxe per arribar a temps a la prova ;-) ).  I també als components del Trail Roquetes i del Gr7 Jesús que van sacrificar temps i hores, algunes extretes dels dies de vacances, per aquesta prova. Destacar a Neus, monitora del Peketrail Roquetes que va organitzar de forma perfecta les curses infantils i les fotos finals de record per a tots els nens/nenes a la Sant Silvestre 2013.

Aquí el vídeo de FranUs deixem en les fotos.
Vam xalar
Clica a sobre aquesta imatge per veure totes les fotos.
Les fotos de Julio, AQUÍ (CLICA)
Gràcies a Poteta de Cabra i Folk,. avituallament a meitat de la prova!!

Tarde esportiva i festiva a la Sant Silvestre organitzada pel Trail Roquetes i el GR7 Jesús.
3a Edició d' aquesta consolidada prova que va aplegar a més de 160 corredors a la cursa de 4,2 Km amb sortida i arribada a la carretera que uneix ambdós poblacions.
A les 17h curses infantils en tres categories.
Els més petits van xalar de valent en circuits adaptats a les seves edats, finalment van rebre el premi en forma de barret de Pare Noël i llaminadures.
A les 18 hores un batibull de disfresses i dorsals donava inici a la prova que dirigint-se cap a Jesús en primera instància i per Roquetes seguidament completava un circuit d' allò més xalador, on les bromes i les ganes de passar-s' ho bé entre els participants era la nota predominant.
La xocolatada final va ser el punt final a una divertida tarde de fi d' any.