pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 5 d’octubre del 2014

Cap de setmana impressionant! Trencacims, la Galera i trobada BTT a Roquetes

Aquest cap de setmana ens hem trobat tres punts importants en el que Trail Roquetes ha participat:

TRENCACIMS

Ja ho vam dir la setmana passada, Trail Roquetes ha estat al Trencacims de Paüls i ha deixat huella! 
Oscar i Josep abans de la sortida amb les ganes
I també David
Javi Gine arribant a meta amb un temps de crack.
5é de la General i 1er Senior


I com no uns quants albums per recordar aquest dia.
Fotos de Ximo Barberà:


I el segón event! 

RUNNING SERIES A LA GALERA

http://www.cursaurbanalagalera.net/





Hem de felicitar el podi de Neus a la Galera. Campeona.


TROBADA BTT

I el diumenge, un dia després, la sortida BTT organitzada per BTT Terres de l'Ebre on hem gaudit d'una sortida ben organitzada i amb bona participació ( gairebé 150 persones ) damunt de la bici. Com ja vam avisar, la trobada formava part de tres rutes: 33, 43 i 63 km. 

Totes tres rutes han sortit de l'Hort de Cruells i seguint a un cotxe de la policia local que ens ha portat fins la Raval de Crist on ja ens ha deixat al nostre ritme. Despres de varies pistes i camins, tant asfaltades com sense asfaltar, arribem al primer desviament de curta, si continuavem a la dreta pujariem al Mas de Barberans on la gent col.laboradora del Trail Roquetes ja ens esperava per donar refrigeri i dividir la ruta: els que volen fer la llarga ( només si han arribat entre els 40 primers ) i els que tornem fent la de 43.

Tornant per la ruta de 43 ens trobem camí pel Barranc de Lloret on ens trobem una petita senderteta de baixada i continuem trobant-nos en els que han fet la ruta de 33 km ja tornant cap a Roquetes.  Els últims dos kilòmetres han sigut els mateixos que de sortida fins arribar de nou a l'Hort de Cruells.

Pràcticament a les 13:00 i arribats tots els ciclistes es donen premis als més petits, al més gran / 78 anys!! ) i al grup més nombrós on Trail Roquetes s'ha endut el pernil amb 18 participants!!

Felicitar a tot el grup de BTTebres i a tots els voluntaris pels avituallaments, la neteja de la ruta i la senyalització!!!

Vos deixem unes quantes fotos:
Per Enrique Vilchez


Per Albert Segura
Amb PH-Quirogel
I més fotos de part de Joel Grau

RAIG ILERCAVNS

No disposem de fotos però sobretot felicitar als nostres companys Victor i Carles per fer un paper impressionat, VUITENS!

I recordeu que el pròxim dia 19 tenim la:


Enllaç a la pàgina FEEC inscripcions