pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Diumenge Cursa de Tivissa i retocs del Camí de Muntanya.

Els que han tingut la sort d' anar a Tivissa, a solcar senderes,  han fruit les nits d' estiu en la tradicional Tivissa-l' Ametlla i de les diferents edicions de la Cursa de Tivissa.
Aquesta tradicionalment comença amb el tomb pel poble i la pujada per crestes impensables i paratges bonics de debò.

Tradicionalment, en una tendència que haurem de trencar donat la qualitat de la prova, ha tingut sempre pocs participants en aquesta cursa. I és estrany donat que no desmereix cap cursa del Circuit, ans és de les millors.

Aquest any Copa Catalana FEEC.

Qui s' anima?

Cursa i marxa... mira tota la info clicant sobre la imatge. Val la pena.
Clica

I durant el cap de setmana, acabem de retocar detalls i el recorregut del 50é Camí de Muntanya del 19 d' Octubre.
La veritat és que la feinada de neteja durant tot l' any ha estat important.
Gràcies a tots, de ben segur que molts excursionistes la podran gaudir el 19/10 i durant molt més temps, hem salvat un sender que estava molt malament.

Una imatge que el 19/10 podreu veure, respirar i sentir.


Inscripcions clicant sobre la imatge