pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 1 de desembre del 2014

Al mal temps bona cara i Cursa dels Cingles

Val, potser no ha hagut cap cursa a les nostres terres, que s'han anulat moltes sortides com la BTT La Moleta ( que es trasllada al dia 24 ) però que tampoc ens hem quedat a casa.

Entrega de premis Circuit 2014

Magnífica placa com organitzadors del KM Vertical

 Ja s'han entregat els premis a tots els corredors de les curses de muntanya i amb tot l'orgull hem estat a La Pobla de Massaluca i amb l'alegria d'acompanyar a Sara Baiges Arrufat per a recullir el seu com a primera en la seva categoria, FELICITATS CAMPIONA!!

Cliqueu en la imatge per veure unes quantes fotos de l'esdeveniment
Tambe vos recomano veure aquest magnífic montatge de resum de les Curses de Muntanya per Ximo Barberà:

Veient tot això i havent-hi format part, dona gust haver participat i agafar en ganes les que trobarem l'any que entra.

Llevantada

Aquest cap de setmana hem viscut un bon temporal, i bona prova ens les porten companys valents que han estat a Horta, Beseit, Caro i altres indrets dels nostres Ports, vos deixem uns bon exemples.
Fotos ( part1 ) Cliqueu en la imatge

Fotos ( part2 ) Cliqueu en la imatge
Fotos i videos de Ricard Roig


Mitja marató a Tarragona

I si, hem tingut representació groga a Tarragona tot i el dia plujós, aquí podem veure a David i Oscar participant en la Mitja marató de Tarragona, MAQUINES!


2a Cursa dels Cingles

I per últim recordar que en aquesta cursa van participar, Núria Pallarés, Bernabé Hierro, Jordi Bonavila, Maite Marmol i Jordi Sebastià en aquesta cursa a Vilaplana, no excempta de dificultat.

En el Trail de 18 km tenim el resultat de Maite:


i en el resultat de l'Extrem de 31 km:


Encara no disposem de fotografies, però avisarem i enllaçarem tant prompte les disposem.