pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 9 de febrer de 2015

5a Cursa de la Marcenca i la Mitja Marató de Tortosa

El mateix dia a la mateixa hora, impossible estar en totes dues però igualment hem tingut representació i podi!

5a Cursa de la Marcenca

Cinc anys portem amb la Cursa de Bitem i no deixa d'agradar-nos i aquest any amb la sorpresa de la neu que ha adornat la ruta moltissim.
S'ha de reconeixer que la cursa, en molts aspectes, ha sigut un èxit, tant per la gran participació, com pel temps ( un o dos graus més dels dies anteriors, però en menys vent ), com per la bona organització.
Les rutes, tant cursa com marxa, han estat una mica modificades donant més atractiu a totes dues especialitats augmentant les senderes i els camins i tocant menys asfalt.
Molta grogor a Bitem
Segons s'havia dit, més de 160 corredors ( amb Albert Gine), 100 marxistes i 3 corredors Jr. on Roc Benaiges ha fet podi en la seva primera cursa de montanya.

Sortida dels corredors
Una vegada acabada la cursa ens esperaven les dutxes, el bar i un dinar realment boníssim per acabar amb l'entrega de premis i una bona cursa.

Felicitats Roc!
Albert repetint podi

I Sandra amb el seu segón podi consecutiu


Podeu veure més fotografies a
la web oficial:
http://cursadebitem.blogspot.com.es/2015/02/5-edicio-de-la-cursa-i-marxa-de-la.html
Enrique Vilchez:
https://plus.google.com/photos?utm_source=chrome_ntp_icon&utm_medium=chrome_app&utm_campaign=chrome
Joel Vergés:
https://drive.google.com/open?id=0B_mZaKwVh0xFfkhXMVY0SzFBTGMyMVZwbXlXMm1JYjZhYWRXenVXY0JNeE1oSnVELXBtM0k&authuser=0

Mitja Marató de Tortosa

I el mateix dia tenim la Mitja Marató de Tortosa amb representació grogueta també, amb podi de la Neus Espinach i la tornada de Jordi Cerdà i, tot i arribant una mica tard, Fran Vaquer, però complint! Ara, abans d'acabar, esteu atents, perque aquesta setmana toca entrenar perque el dia 22 tindrem la Cursa de Miravet.