pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 23 de febrer de 2015

VII Cursa de la cameta coixa a Miravet

La Cursa


Aquest diumenge, tot i el vent, una bona quantitat de corredors han participat en una de les curses més exigents de les nostres terres.
Però això no es problema per a tots els participants que amb un somriure han sortir a demostrar del que poden. Una altra cosa és l'arribada....aquí ja no estàn tant contents...
Enguany només han pogut participar tres "groguets" degut a la quantitat d'inscrits, però dels tres millors! I això si, ho han donat tot.


I això es nota en l'arribada.


Cal remarcar la meravellosa organització entregada a la cursa, als voluntaris i com no, a la gent de Miravet que feia aquest diumenge tant especial.

De lectura obligatoria el blog d'Albert Gine!
http://albertgine.blogspot.com.es/
i el blog oficial:
http://cursalacametacoixa.blogspot.com.es/


Fotos

Cliqueu en la imatge per accedir a l'àlbum sencer. 
De Joel
De Ximo Barberà





Videos

De part de Joel, tenim aquest montatge de descens!