pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 5 d’agost del 2016

Dinar voluntaris Estels (Descens a Les Gubies), II Acampada Peketrail i pròxims events

Pasen els dies i gaudim de l'estiu, fa calor però no es raó per no gaudir de la muntanya.
La setmana pasada vam fer un Descens i pujada a Les Gubies amb la companyia de part dels colaboradors  de la Ultra dels Estels, entre ells els companys de Ae Cara Nord.



Per finalitzar la sortida un merescut dinar al Restaurant de Caro.
Podeu veure més imatges clicant al següent enllàç:
https://goo.gl/photos/P9ohMtnWvLeYRqwZ6
I en el següent video:



Aquest cap de setmana també hem fet la II Acampada Peketrail a la Zona d'acampada dels Ateus a Horta de Sant Joan on no ha faltat diversió i entreteniment per a totes les edats.


Clica en la següent imatge per accedir a l'album:




I això no acaba, el pròxim dissabte anirem a l'Ofrena a Raval de Cristo i a l'acabar farem l'excursió familiar per la GR92 a l'Ampolla a fer uns kilòmetres i aprofitar per banyar-nos a la llum de la lluna.


Teniu més info i vos podeu apuntar en:
https://docs.google.com/forms/d/13-IJeBEOq_ZKQ9UQCVEywD_zdphb-JAILjkYLkzdsDQ/edit

Per cert, aneu seguint-nos per les xarxes socials que cada dia anem avançant informació del KM Vertical! #KMVRoquetes