pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 26 de setembre de 2016

Entrenant per la muntanya i Cursa d'Alcanar

Entrenaments, premis, curses i sortides excursionistes

Montse, Ivan i Bernabé han volgut fer entrenament pel nostre port i els ha acompanyat el bon temps.Elenga Garcia i familia pel Farrubio


O Neus, Antolí, Miriam i Angel fent biciVisita a Niu de l'Aliga

El Sr.Ponce i Sra han sigut testigos de luxe en la Ultra dels Pirineus on Miguel Heras ha fet, després d'una lesio, els 110 km en 12:05!64 Festa de la Bicicleta a Tortosa

Com ja es fa cada any, la ciutat de Tortosa fa una sortida familiar i sense dificultats sortint des de l'Ajuntament de Tortosa i arribant al Pavelló de Campredó passant en tot moment per carril bici i protejits per cotxes de la Policia Local. 


Albert, Jordi i Enrique entre la tota la gent que ha participat.


Enric Caballé podi a la Xallenger BTT!

Felicitats Enric, podi a Riba-Roja a la final d'entrega de premis Xallenger BTT. L'any que ve ha tornar-hi!!

Sandra Burgués campiona a la Cursa de Pratdip

Aquest diumenge també volem felicitar a Sandra pel seu podi.

 

Felicitats per la teva primera posició!

Cursa d'Alcanar La Pujada al Montsià

I seguint amb les Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre, toca el torn a La Pujada al Montsià a la Cursa d'Alcanar cursa que, com cada any es fa en memorial de Francesc Bort.
Aquesta cursa ha vingut marcada per un gran treball en equip i  d' aquí la merescuda bona participació.


David Soler marcant ritme a la Cursa
Vos recomanem el seguit de fotos:
- Ximo Barberà Gil
- Joan Bordes