pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 18 de setembre de 2016

KM Vertical Caramella-Caro

L'ExpoTrail

Com ja fa anys, acompanyem la nostra cursa amb una serie de parades de varies empreses dedicades a l'esport.

Enguany, hem canviat d'ubicació al Pati dels Til.lers de darrere de la Biblioteca de Roquetes on hem estat més comodes i hem aprofitat millor els recursos naturals del matis pati.Volem agraïr a tots els professionals que han participat a l 'Expotrail la seva presencia i esforç per participar aquest dia.


KMV Kids

Tampoc ha pogut faltar la cursa per als mes menuts! Que en un petit tram de sendera de pujada de davant de l'Observatori han demostrat que esta per arribar una nova generació de campions.Video de part d'Antena Caro amb entrevista a Albert Segura


Aquests petits campions han sortit en tres grups depenent de la seva edat i ho han deixat tot pujant per aquesta petita sendera demostrant que, si continuen així, arribaràn molt lluny.

Excursió a l'Observatori

Poc després es va continuar el matí amb la visita guiada a l'Observatori de l'Ebre on un representant ens va portar a veure com s'enregistraven els seismes, com mesuraven el temps i l'humitat i les pluges i com, dalt de tot, amb els corresponents telescopis, es veien les estrelles i el nostre sol.

KMV Caramella - Caro

I ja arribada l'hora, a les 15:30, comencen a sortir els autobusos de pujada a Parellades deixant als corredors que escalfaven cap a la base de La Caramella on els esperen per començar la sortida separada per 30 segons entre corredors. Comença la cursa del KM Vertical cap a Caro.


Un total de pràcticament 165 corredors comencen la pujada a Caro, des de Casa Carvallo i amb calor degut a les altes temperatures.
El primer avituallament el pasen a garebé dos km en l'anomenada direcíssima i, agarrades forces, continuen pujant per la següent pujada per l'Escaleta on l'espera el segón avituallament pasats 3km de la sortida i amb la primera vista a la meta, les antenes de Caro.
Acaben les senderes al Coll del Vicari on encara poden veure per última vegada abans de la meta i fer l'últim esforç.

I, transcorreguts els més de 6 km, més de 1400 m de desnivell, just a les antenes, finalitza la cursa, l'esforç es veu recompensat pel cim més alt i l'alegria i entusiasme de la gent que els espera.


Ara només faltava l'entrega de premis de nou a Roquetes on Iu Escolà i Gemma Colomé es proclamaven campions generals de la Cursa.

Des d'aquí felicitar-los tant a ells com a tots els corredors, sou uns cracks!
Podeu veure el resum fet per Antena Caro:


L'equip, clau de l'èxit

Però, darrera de tota cursa, de tot l'éxit obtingut, estàn tots els col.laboradors i tots els voluntaris que ho fan possible, des de la neteja de les senderes, fins arropar als corredors, cuidant-los i donant tot el que estigue al seu abast, moltes gracies, sense vosaltres res es possible.


I per finalitzar, vos deixem els enllaços a diferents reculls de fotografies.

KMV Kids
Varies d'Enrique Vilchez
KMV Sortida de Casa Carballo
KMV Directissima
KMV Escaleta
KMV Meta per EbreActiu
Videos de Ximo Barberà