pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 26 de desembre de 2016

Bones festes! ara a correr la Sant Silvestre i a caminar en familia

Ja ha arribat el nadal i es temps de gaudir d'aquestes festes en familia, i, com no, volem dessitjar-vos bones festes!
I per poder gaudir i divertir-nos correns en familia, vos volem recordar que el pròxim dia 31, al migdia, es la Sant Silvestre Jesus - Roquetes on petits i grans sortirem a correr per acomiadar l'any.

L'hora de sortida serà a les 11h en la carretera entre Roquetes i Jesús i tenim preparat nou recorregut.


Per als 150 primeres inscripcions d'adults i 50 infantils, tenim reservada aquesta tassa!


amb aperitiu electrònic a l'arribar, vols saver mes coses? Doncs apuntat
Recorda que les incripcions es faràn a Adam Sports i a la sortida una hora abans de la sortida.
Prepara el disfràç, ficat les sabatilles de correr i vine!


I ja passat l'any tenim una altra activitat per tota la familia! El dia 4 de Gener tenim preparada una caminada per les millors vistes des de Roquetes per camins i senderes de la ciutat.
Sortirem del Parc de nadal a l'Escola Mestre Marcel.li Domingo a les 16:30 i farem una volta apta per tothom.Recorda que si tens cap dubte ens pots localitzar al nostre correu: rroquetes@gmal.com

MOLT BONES FESTES A TOTHOM!!!