pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 1 de gener del 2017

Sant Silvestre 2016

Album de recull de fotosJa hem començat l'any però abans hem fet la Sant Silvestre, un moment divertit i en familia per a totes les edats organitzada juntament amb la gent de la GR-Jesús.

 Moment d'inscripció
 Amb la sempre inestimable companyia de Nuria de PHQuirogel

A les 11:00 del matí van començar les curses del mes petits segons categoria des dels mes menuts fins als futurs campions.
 

Una vegada els petits cracks han acabat, es va fer una sessió de Zumba per escalfar motors de la ma de la gent de JesusSport.





I a les 12:00, puntuals, es dona el tret de sortida dels gairebé 5km de la Sant Silvestre.

I finalitzada la cursa es donen els premis, com no, a grup millor disfressat:
Al millor individual:

Millor acompanyat de Filemón...

Al podi femení (dos del Trail Roquetes)

Al podi masculí

Campions tots, primers:
JESUS CAPARROS
LAUREANO PANISELLO
MARTI VIUDEZ
TERESA NADAL
ITZIAR PINYOL - Trail Roquetes
ELENA SAYAS - Trail Roquetes

 i com no, als organitzadors del GR-Jesús i del Trail Roquetes per fer-ho tot possible cada any.

Més imatges en:
per altra banda, tres membres del Trail Roquetes van anar en missió especial a Madrid i com no, vam complir de valent a la Sant Silvestre Vallecana.
Bó Antolí, Miriam, Angel.



.... i recordeu que tenim una altra activitat per tota la familia! El dia 4 de Gener tenim preparada una caminada per les millors vistes des de Roquetes per camins i senderes de la ciutat.
Sortirem del Parc de nadal a l'Escola Mestre Marcel.li Domingo a les 16:30 i farem una volta apta per tothom.