pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 11 de gener del 2017

Comencem l'any amb sortides i curses

Ja vam començar l'any amb sortides i entre elles l'organitzada per la gent de "Caminar per Tivissa" en la que va participar Ximo Garcia a la primera caminada de l'any 2017 per la imponent Serra de la Creu i foradada de Missamaroi. Trams complicats però paisatges impressionants!


També gran afluència de caminadors a la sortida que vam fer al Parc de Nadal de Roquetes el dia 4/1.I aquest cap de setmana ja hem passat la primera cursa amb la Cursa de les 2 torres de Campredó amb podi d'Albert Giné:


i es que una imatge...


Vos recomanem la lectura del blog d'Albert:
http://albertgine.blogspot.com.es/2017/01/cursa-de-les-dos-torres.html

Una setmana abans, Enric Caballé, rodejat de roig a la cursa dels NASSOS de Montroig.I aneu pensant d'escalfar cames pel pròxim 22 de Gener correr la VIII Cursa del Pastisset de Benifallet

I aprofitem per recordar-vos que podeu venir a entrenar amb nosaltres, només clica en la imatge.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsEd6_8p0lGWCaIm2ztIGpNvsmt60FQ6SWZK2j-_aXF8ZGSw/viewform