pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 18 de maig de 2017

Cursa de Panxanpla, PEKETRAIL FI DE CURS, sortides, trobades i mes

Ja hem passat una mes, la Cursa de Panxampla d'Alfara de Carles, i no ens ha encantat, com no podia ser menys. Enguany han apostat per fer tres modalitats: Marxa, KM Vertica i Marató. I hem tingut representants a les tres modalitats i amb la tornada a les senderes del nostre president.

El representants de la Marxa, Pili (no tenim foto) , Maite, Albert i Jordi. 

Destacar que el diumenge a l' exigent MARATÓ, Jordi Gimenez va fer un TOP TEN.
Felicitats Jordi!!

Cansament i felicitat!! 

Sortida Peketrail fi de curs.
Per als nens de l' activitat PEKETRAIL del cole, fills de socis i públic en general en aquest ordre i en funció de les places lliures.
Aquest any, anem a Tivissa.

TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ:   CLICA


Per altra banda es va celebrar a Deltebre una Trobada BTT benèfica per tal de recaudar fons per la Lliga contra el cancer organitzada per la U.E. Lo Passador.
Una ruta de 60 km sortint de Deltebre, passant per Riumar i tornant per la platja de L'arenal cap a Deltebre de nou.

Ximo i Enrique a punt de la sortida


Recreació de la sortida

I aprofitant el bon temps tres de les nostres floretes han gaudit de la GR92

Angi, Tere i Susana gaudint d'un dia esplèndid fent la GR92 cap a l'Ametlla.

Per cert, aquestes i més imatges en:
https://photos.google.com/share/AF1QipOiYHA9RF1eM1zlS6YCcitWIEc4G9fRxhgNycUOoKzJZpkE61_UcCDnJMeX8ZmFoQ?key=TXlmWHJKai1jZ2taS0stRW9BQW1UZ2Z3R1p5MC13

I això no para, vos podeu anar preparant que el pròxim dia 28 de maig tornem a corre a la ciutat de Tortosa!