pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 5 de juny del 2017

Peketrail, Nocturna, entrenaments i curses, comença l'estiu!

Aquests dies hem estat gaudint de la natura amb l' estiu que arriba, amb el calor, i alguna pluja que ens ha acompanyat.

El dia 3 es van fer activitats de la Jornada d' Esports a l'Escola de Roquetes


El Trail com ve sent habitual va preparar el circuit d' obstacles per als nens. Agrair la col·laboració de Neus, Tere i Helena en l' activitat on van xalar de valent els més menuts.  Cliqueu sobre el vídeo.

Nocturna Fredes-Paüls
Ara, i amb l'agenda en ma, tenim un bon calendari. els dies 10 i 11 es fa la XX Travessia Fredes - Paüls, ja coneguda per tothom i on no faltarem de cap manera ja sigue acabant a Caro com fent-la tota.



Igualment el proper diumenge 11, a les 10 a la Plaça de l'Ajuntament de Tortosa es farà una manifestació ciclista cap a Amposta i tornada en protesta als recents accidents a les carreteres



També recordem que els pròxims dies 10 i 11 es fa el peketrail a Tivissa. Podeu inscriure-vos i veure més informació clicant en la imatge.
CLICA PER FER LA INSCRIPCIÓ


També hem aprofitat els bons dies per agafar la bici...


Ja en bicicleta com el Jordi Castells


Ignorant les plujes per entrenar amb els amics.

I passant a la següent setmana continuem amb el Cirtuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ehre juntament amb la Xallenger BTT amb la Duextrem d'Amposta en el que la cursa i marxa es faràn el dia 17 i la cursa BTT al dia 18.
foto2


Igualment, el dia 18, es retorna a fer la sortida Peketrail al Toll de la Vall Cervera que es va cancelar per les plujes.
Resultado de imagen de toll vall cervera

Sabeu, què?  Que hem d' aprofitar-ho. Salut i cames!!