pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 31 de desembre del 2017

SANT SILVESTRE 2017

Una nova edició, i en van 7, de la Sant Silvestre de Roquetes, una de les pioneres a les Terres de l’ Ebre que en aquesta ocasió proposava un recorregut sortint del vell mig de la població i diverses possibilitats per gaudir d’ una matinal de running i divertiment apte per tothom. Un total de 150 participants van respondre a la crida del Trail Roquetes. Tots ells van rebre dos obsequis personalitzats.
A la cursa de 4 km, les vencedores en categoria femenina van ser  Arantxa Rius (ATE), Veronica Gisbert (Trail Roquetes) i Itziar Pinyol (Trail Roquetes). El podi masculí el van copar Youssef Abaghad (ATE),  Josep Ramón Sanahuja (Xafatolls Mollerussa) i Martí Viudet (Ultra Runners).
Així mateix es van realitzar quatre curses de menor distància adaptades a les diferents edats compreses entre 3 i 14 anys.  Un total de 50 nens i nenes van participar rebent al final el seu regal en forma de gominoles i xocolatada.
En quant a disfresses, la individual se la va emportar Olaf, i la de grup el nombrós equip format per “les boges del bisturí). El premi els va permetre marxar cap a la festa de Cap d’ Any ben carregats de Cava.
Destacar l’ activitat del “Repte del WhatsApp), realitzat a l’ acabar la Sant Silvestre, on els diferents equips, cercaven llocs de la població amb l’ ajuda d’ imatges enviades a l’ aplicació mòbil. Els primers en enviar 5 selfies del grup a les ubicacions proposades guanyaven la prova.  Al finalitzar tots comentàvem el divertit que va ser la prova i el coneixement, inesperat, de racons inversemblants de la població.



Els més petits s'han divertit molt, algun apunta maneres!!
clica al damunt per veure totes les fotos de les curses infantils



      Sortida de la 7ª Sant Silvestre
clica al damunt per veure totes les fotos de la 7º Sant Silvestre


Guanyadors Masculins
                                                         
Guanyadores Femenines
                                       
  Reconeixement per a Núria, ella mai falla

Les guanyadores del premi millor disfressa( les boges del bisturí)

Totes les fotos AQUÍ

 AGRAÏR LA COL·LABORACIÓ A : 






I A TOTS ELS VOLUNTARIS I SOCIS DEL TRAIL ROQUETES, DESITJAR-VOS A TOTS UN BON ANY 2018, SALUT!