pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 10 de desembre del 2017

SORTIDA COVA PINTADA -RACÓ DEL MORO, PER LA MARATÓ DE TV3


                                                (Clica a l'imatge per veure totes les fotos)

Avui diumenge, s'ha fet la tradicional sortida per la marató de TV3, ha estat un dia fantàstic, on 106 persones han pogut participar i gaudir de l'entorn únic del Barranc de Lloret.
S'ha aconseguit una xifra de 366€ que es destinaran integrament a La Marató, enguany dedicada a les malalties infeccioses.
Agraïr la col·laboració de l'Ajuntament de Roquetes, Aqua, Casal Hort de Cruells, Bar La Lira, Forn de Pa Perolada i Lo Cau.