pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 3 de març del 2011

Plovent però complint... i sorpreses.

Tot i que plovia, algú havia de complir... i allí entre l' aigua-neu, l' aigua-aigua, i el xip-xap als peus.. el Trail Roquetes ha sortit a entrenar.
Este cop, en versió reduïda, Ricardo i Albert S, petant la xerrada i agafant el circuit curt cap a Jesús, que plovia i no era qüestió de tornar a rems.
Bon entreno, en les gotes picant la cara,.....
Gràcies per la companyia Ricardo !!!...


Altres news...
En principi demà arriben mostres i tots els tallatges de la samarreta (anem pensant com i quant farem les proves de tallatge).
Per altra banda, i per tal de que Bernabé pugue estrenar els logos del Trail Roquetes a la Marató de Bcn (quin millor debut), el professional pertinent ja ha fet/està fent el clixé corresponent (si no us agrada, ajo y agua, o el canviem...).
El disseny s' ha fet agafant totes les opcions rebudes al mail ("rises"...) i per unanimitat (això si és cert.. al menos en la part una. "més rises").

A falta d' algún retoc i redimensionar els tamanys, així serà el que es ficarà davant i detras (salvo aclamació popular en contra i/o aportació d' alternatives en format photoshop-alta qualitat).

PART DAVANTERA (CLIQUEU A SOBRE).

PART DEL DARRERA (CLIQUEU A SOBRE).

S'esperen comentaris...
Nota de blogger: Tot comentari negatiu podrà ser borrat, ocasionant greus problemes a qui l' envie, Josué Androine de Colombia no va fer cas a un comentari similar, i apart de tenir que reenviar el missatge a 10 amics i coneguts, encara està buscant ara una samarreta. (més rises).

4 comentaris:

Ricardo ha dit...

Lo de ahir si que va ser banyar la camiseta, je, je, je...


La companyia va ser mútua, gràcies a tu.

Per cert les camisetes xulisimes...

Jaume ha dit...

Io astic en Ricardo, la camiseta mol guay..

Ia anireu apuntant pel blog dia i hora per provar talles no?

bernat ha dit...

podem aprofitar alguna desfilada k facen a la cibeles xa provar les samarretes!!jajajajaja!

Albert S. ha dit...

Bernat, unes drag queens.. mos han cedit unes sabates de plataforma per anar a correr... però ho farem a la desfilada de la pasarela gaudí.