pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 26 d’abril del 2011

Coses fetes a Setmana Santa, i Canguelo a Alfara?

Setmana Santa: Ramon G, s' endú el premi al cronista del mes. Apart de la bona crònica de la Sènia (veure entrada antiga), ens envia també la crònica de Setmana Santa. Per cert, que per tot arreu on es va, es veu gent del Trail Roquetes entrenant.. (bueno, veure cervesa, s' assimila a entrenar que porta molts radicals lliures..jaja).

Gràcies Ramon, guarda les targes de la casa Rural.
___________________________________

Entrenament dimarts: A totes hores.. tu..tots.. tothom...!!! (i per totes bandes, que si piscina, que si gimnàs.. que si sendera), us gastareu de tanta canya.
A les 19h30m. Jaume i Bernabé, que s'han afegit a les 20h15m a Ricardo i Albert S.
Jaume, que tenia pressa i ha anat tirant, seguit de Ricardo, total que al final han fet 10 km en menys de 48 minuts, que cracks.!!!. Albert S, esbufegant fent el circuit curt en Bernabé. Poca broma que no tothom pot pressumir d' entrenar en un maratonià...jaja.
Per la via verda, allà lluny, que veiem una aureola, serà un vaixell?, serà un aviò?, serà superman?, no. no.. era Power Asfaltero Gallego, que desprès de certes discussions estomacals ha reprès els entrenaments, acompanyat d' Alberto (Ate). Tot i això no estarà per Alfara. Tranqui, hi ha més curses que llonganisses.
Dijous més.
___________________________________

Alfara 1/5/2011. Es nota cert canguelo. Serà la duresa de la prova, o la duresa que es porta de la Sènia.
Tot i això tenim inscrits i preinscrits als següents fenomenos:

Foto del Sr. Panxampla.cliqueu i us portarà al web de la cursa.

INSCRITS : Ivan Gps, Bernabé Matxo, Iñaki "on es Ivan?".
PREINSCRITS:  Josep B, Jaume, Benja, Jordi P.

Sort a tots !
Esperem així mateix que les baixes es vagin recuperan, a veure si donen noticies de vida que ens alegrarà saber d' ells.

3 comentaris:

Ricardo ha dit...

Jo encara esbufego, ara, ja, ja, ja

IVAN ha dit...

Espavileu, que estem molt prop del coll de l'alba running!
Que lo d'aufara tampoc és tant! (feu-ho com un bon entreno, coste lo que coste)
VA XEICS!!!!

El predicador ha dit...

Qui no pateix, qui no ascendeix la dura pendent daufara, no arribara a nostre sinyor. amen