pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 13 de desembre del 2012

CAP DE SETMANA INTENS

DISSABTE:

Com a cloenda de temporada i juntament amb els amics de la UEC Tortosa fem el "1r duatló pirata del mar a la muntanya". Acabarem en un dinar als Pous de la Neu on....ejem.....

Recorregut:
BTT + KMVertical

Els que vinguen a les 07:00 davant l'església. Porteu frontal i llum trasera que trobarem Mossos famolencs!!

DIUMENGE:

Trail Roquetes juntament amb la Lliga Contra el Càncer de les Terres de l'Ebre organitza a les 11 hores i al pavelló de Roquetes l'activitat; Roquetes Camina per La Marató de TV3.
És un acte solidari on es farà un donatiu de 3 euros que serviran per a investigar sobre el càncer.
US HI ESPEREM A TOTS!!!!


I tant dissabte com diumenge Puça i els companys del TRITRAIL també participaran a l'acte solidari de La Ràpita: 24 hores corrent, caminant o en bici a favor de La Marató de TV3.
Esperem que puguen fer una bona quilometrada!!! I coneixement!!!

I aneu preparant-vos que la Sant Silvestre ja està aquí. INSCRIPCIONS OBERTES!!!!!