pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 30 de desembre del 2012

Oe, Oe, Oe!!! Tot preparat per la Sant Silvestre Roquetes - Jesús 2012, i minicrònica de la sortida d'avui a la Cova del Rastre

La xocolata ja està calenta.
Les disfresses en les vores cosides.
Les malles en ganes de sortir al carrer.

Els gorros personalitzats bonics, bonics...

El circuit net i preparat.

Les sorpreses lluminoses a punt de sortir de la caixa.

FINS AL MIGDIA RECOLLIREM INSCRIPCIONS ALS LLOCS ESTABLERTS (i la mateixa tarde a la sortida: Piscines Jesús_ Ctra Roquetes-Jesús).

Si no vols còrrer, camina el tros que vulgues!!!

T' ho perdràs?

Recordeu el 2011

_________________

Avui hem anat a la Cova del Rastre:

Lo guia Ivan, no s' ha perdut i mos ha portat a la Cova del Rastre des de la Cova Cambra.
L' acompanyàvem Laura, les dos gosses (no és una metàfora), Josep, Imma, Albert, Mercè, Adell, Helena, David (que debutava avui en les sortides en el Trail, benvingut!!) , Tere i los més valents: Oriol i Jan.


Hem pujat a la Mola de Catí (Adell i Helena fent entreno per la sendera) i hem visitat Cova Cambra, per dirigir-nos en una suau caminada de 20 minuts fins la Cova del Rastre: Espectacular cavitat, també anomenada dels maquis, on es van aixoplugar ben amagats i camuflats. Llarga cova, impensable des de fora.

Molt recomanable. 
Psssiiissshhhh!!! Ens haureu de pagar una cerveseta per acompanyar-vos com a guies ja que no hem fet ni track, ni gps. Piscolabis al tornar si n' hem fet, que això sempre toca.

En breu farem i penjarem el calendari del 2013 en moltes sortides d' este estil.

Cliqueu per veure alguna de les fotos.