pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 9 de febrer del 2013

Alineació del Trail Roquetes per Ginestar

Finalment a Ginestar jugarem a futbol 9 (si no hi ha fitxatges de darrera hora).

Bueno, algun jugarà al "ai que no arribo", però això ja ho veurem a les cròniques.

A la porteria Albert que així diu que no cal córrer.
De central Ximo, al menos a la primera part, a la segona vol jugar de davanter (nota: lo bar està detras de la porteria).
Carrilero a Nando que vol doblar a Alex que el tindrà per davant a la mitja. A l' altre costat Montse (que va de tapada però segur que s' incorpora a l' atac).
Per davant la defensa Enrique que està fort.
Al mig en Alex,  Elena i Ivan M, a tope.
I davant Alfonso S, que no para d' entrenar , ara bici, ara córrer, quina màquina (se queixa molt, però sempre arriba allí davant ;-)   )


CONCENTRACIÓ:
Davant l' esglesia de Roquetes a les 7h50m.

(avancem 10 minuts la trobada ja que per problemes logístics d' un pardal, haurem d' anar a buscar-lo prop de Ginestar).

Sortida puntual, qui no hi sigue ja farà cap a la cursa.
__________________________

I EN BREU:

PENJAREM EL MAPA, HORARIS I PLAN 
DE LA
SORTIDA
DEL DIUMENGE
VINENT

TERRANYES

No t' ho perdis.
Caminada familiar per tothom!!!