pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 20 de febrer del 2013

Estem ben cuidats!!!

Xerràvem l' altre dia en Núria de Quirogel a la Cursa de Ginestar sobre les diferents opcions que el mercat ofereix avui als corredors. Res a veure, en anys enrera, quan hi havien molt menys recursos i oferta.

Al Trail Roquetes, estem ben cuidats!!!, ja que apart de tots els bons fisios/massatgistes que hi ha al territori,  en formen part dos excel·lents persones que a més ens cuiden en els seus massatges i consells.

Per una banda Ramon Gas (Kirofis), i per l' altra Carles Ferré-Recusport, que aquesta setmana realitza l' apertura del seu nou local.
El Trail Roquetes els ha d' agrair moltes coses, la primera ser com són, uns bons companys.

Avui toca parlar de Carles, que ens ha invitat a la inauguració de la nova seu el proper divendres 22/2/13 a les 20 hores. 
Li hem dit que si invita al Trail, ja pot "sacar cuatrosientas sillas".


Coneixent les mans que té i els seus coneixements, no en tenim cap dubte de l' èxit d' aquesta proposta.
Des del Trail Roquetes et desitgem totes les sorts.
__________________________

Per altra banda a Miravet, el proper diumenge tenim una representació d' allò més bona.

Donada l' hora de sortida de la Cursa, cap allà les 7h25m s' haurà de sortir de l' esglesia de Roquetes.

A la marxa tenim totes (i úniques) esperances en Joel, que ha estat l' únic prou despert per no quedar-se fora de la inscripció.

A la cursa: 
Jordi B.
Sandra
Jordi C.
Josep C.
Frede
Ivan G
Bernabé
Eva
Ivan M
Núria.
Ricardo
Alfonso S
Fran

Sort a tots!!!.
_______________________________

Finalment destacar del DUATLÓ DE Muntanyà del passat diumenge a Tortosa (teniu les fotos i enllaços al final de l' entrada anterior a n' aquesta), el magnific cinquè lloc de Victor Canalda, així com les classificacions de David i Adell.

Felicitats Campions!!!.

Més fotos: Clica AQUÍ

David

Adell

Victor