pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 10 de febrer del 2013

En la cigala a la mà i els ous de pandereta

No volem ser grollers, però això és el que ens ha dit al sermó de sortida lo frare de ginestar.
I si ho ha dit un capellà veritat serà.
Bé, sent escatològics, també s' ha c......t en la p..a crisis.
Quin tipo este frare, mos cau bé.


En definitiva que el matí començava ben d' hora, ben d' hora, ben d' hora al davant l' església...
Elena que ha sofert un atac "d' ai que m' adormo i faig tard" però que s' ha pogut solucionar.
Alfonso que ens ha vingut a donar ànims acabant/començant la ronda de vigilància nocturna (gràcies).
Puça que mos ha donat recados per Ginestar que hem complert.
I Nando/Alex en uns co..ons com pinyes veres que sense entrenar s' atreveixen en Ginestar i més.
Enrique i Albert S, que s' han allargat a Tivissa per recollir a Ximo (ai, este carnet) i finalment cap a Ginestar on hem trobat a Alfonso S, i no hem coincidit en Ivan M, ja que cap dels que veníem el coneix ( a la pròxima presentat que ens farà goig petar la xerrada).


En definitiva, allò de la cigala que diu lo frare, petardo i sortida...
Este any, millorada, ràpid hem deixat la carretera i ja hem tocat terra, bé, nois.. (la cua al final del barranc és inevitable, però tranquils l' any que bé dos pujades).


Per davant Alfonso S, i Ivan M, després Elena, los Lara, Enrique i per darrera flirtejam en la granera Albert S, Montse i Ximo (queda en acta Ximo, que la ralentització de la marxa era cosa d' Albert S).
Este grupet final que arriba al Km 10/11, en principi on s' acaba la pujada en Albert prou tocat (l' any passat millor), Ximo com si res, i Montse recuperant a mida que el terreny es feia menys tècnic.


Comença la baixada, i Albert S, sols esperam la darrera tatxa per començar barranc i arribar patint.
Però oh, sorpresa!!, superada l' empinada tatxa, a uns 6 km de meta, els de Ginestar ens han preparat dos costes més que al començar la primera en pujada múltiple de muscles a les cames, Albert S, decideix que ja n' hi ha prou, i a diferència del que es pugue pensar, molt content, tenint en compte entreno i darreres setmanes. Arribar contracturat és un grau, però s' ha preferit que la distància feta sigue un bon entreno per més endavant.
A partir d' allí, Ximo, sense ordres d' equip, ha començat a fer mal, avançant gent, igual que Montse que primer ha esperat i després ha tirat, arribant molt bé tot i la duresa/llargada.


L' arribada també molt bé, després del cementeri, al començar la recta, s' ha girat a l' esquerra, evitant la llarrrrgaaaaaa avinguda i arribant per terra a meta. Bé nois.



A meta veiem que Alfonso S, entre els 40 primers, Ivan M, cent i poc, desprès Elena que tot i fer 20 minuts més que l' any passat, molt molt bé (la cursa era prou diferent) i patint però a muerte los Lara, Enrique en sprint final (això és un clàssic ;-) ), en un no res Ximo (quin hatxasso final!! en la seva primera cursa. Bon debut!!!), i Montse recuperant llocs.



Solet al final, bona botifarra, algun s' ha fet el massatge, i tots, en el que hem pogut,  hem complert.

Bon dia!!!.

Gràcies Frare, bona cursa i bona companyia.
Amén.







CLASSIFICACIONS I WEB DE LA PROVA

Qui diria que acaba de fer la seva segona cursa.

I aquí  la crònica i el track d' ENRIQUE,