pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 22 d’agost de 2013

A portar aigua!!!

Lo Sr. Director de Cursa ens diu que hem de regar la sendera per a fer el KMV més ràpid.

 A manar!!

Per qui pugue o vulgue:

DIVENDRES:

A les 18 h concentració tothom (menys els que tinguin tasques als avituallament de LA MARXA) al davant del Pavelló de Roquetes per pujar aigua al primer avituallament del KMV.
Si som tres-centes persones uns es dedicaran a netejar algun tram del començament o aproximació al kmv.

A les 19h30m. aquelles persones designades per als avituallament de LA MARXA, quedaran en Albert per tal d' anar als diferents llocs d' avituallament, comentar creuaments i tasques.
Qui no pugue venir ja li comentarem un altre moment.

DISSABTE:

A les 8 h, concentració al davant del Pavelló de Roquetes per anar a baixar aigua des del Coll del Vicari fins a l' avituallament de l' escaleta.