pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 3 d’agost del 2013

Dissabte 18 h ofrena La Raval - Diumenge 7h30m neteja Marxa

En primer lloc encoratjar als que vagin a la Vandekames o a la Cursa Running Series de La Pobla i bé, la propera setmana informarem de la ruta de la sortida nocturna de meitants d'agost, i farem un recull d' alguns dels motius pels quals no et pots perdre el KMV2013 (Marxa i Cursa).

La veritat és que entre participants a l' Expotrail, samarreta i regals del corredor, sortejos,... estem donant molts motius per no perdre`s l' esdeveniment, ara toca esperar i veure com vam les inscripcions. Molta de la faena està feta, ara cal acabar de tancar temes.

Dissabte tarde a les 18 hores hem quedat davant l' esglesia per acabar d' arreglar el tema de l' ofrena de La Raval (18h30m). Qui pugue venir, ja sap.


I quan acabarem farem una cerveseta.

Diumenge matí, toca matinar a les 7h30m al pavelló per anar cap a la Marxa del Kmv, i fer tasques de neteja que l' herba ha crescut molt.

Qui pugue al puesto,
Per no perdre el costum, a l' acabar... 

Per altra banda, los Joseps and company, fan promoció del Kmv i del Trail Roquetes per la Pass'aran de la Vall d' Aran. Que bons!!

Cliqueu AQUÍ, per veure les fotos.




I finalment, algú ens pot dir que va fer l' staff tècnic per l' Ehunmilak per a que al video que han fet surtiguen xupant càmara del minut 4`30" fins al final ???

Són massa!!!