pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 6 d’abril de 2014

Deltebre, Costa Dorada, El Catllar, Xàtiva, Corte Inglès i suma..

Aquest cap de setmana hem voltat.

A Deltebre: Neus podi femení i gran cursa del debutant Ivan.
A l' Ultra Costa Dorada, tenim foto de Jordi Bonavila i d' Albert( ha fet la mitja) a la sortida.
També Llorenç Granado ha participat fent l' Ultra, deixant-ho després de més de 8 hores i 45 km. Molt bé Llorenç a recuperar ara.
Albert finalment quart de la prova, donat que els problemes al turmell l' han fet perdre la primera posició.


A Xàtiva, Jordi Navarro i Alfonso Sancho, han suat la paella de valent.


A el Catllar, Àngel lluint lo groc.A la Cursa del Corte Inglès, Ramón, Joel i Josep Vergès.
Barcelona ha tremolat.

I Moises, Ricardo, Eva i Oscar, ahir fent el reconeixement, i treballant per tots, de la propera sortida anunciada al calendari de la FEEC - Horta-Paüls-Horta.I també fent sortideta en los crios avui pel matí.


 I tu, què? encara no t' animes?
rroquetes@gmail.com