pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 14 d’abril del 2014

MATXOS 2014 + Sortida familiar a Cova Pintada-Racó del Moro i properes activitats

JORDI NAVARRO - JORDI BONAVILA - OSCAR GARCIA van estar este cap de setmana pels CAMINS DE MATXOS, gran prova que s' ha de fer alguna vegada.
Oscar va tenir que abandonar per marejos (ànims Oscar), Navarro un gran temps de 8h21m, i Bonavila en 10 h.

Diferents recorreguts i desnivelles.
Pels camins dels matxos
Bellmunt + Cabrera
Bellmunt + Puigsacalm
Bellmunt
km
62,8
56,3
53,8
49,0
Desnivell
6.150
5.493
5.146
4.479

CLICA A SOBRE PER ANAR AL WEB DE LA PROVA.
Pels Camins dels Matxos és un recorregut circular amb sortida i arribada a Torelló. El formen 3 bucles, un de principal, recorregut Bellmunt, i dos bucles secundaris adjuntats al primer, bucle Puigsacalm i bucle Cabrera. El recorregut amb els 3 bucles, és el que anomenem "Pels Camins dels Matxos". El marxador pot escollir qualsevol dels 4 recorreguts sobre la marxa en funció de les seves forces o condicionat pels horaris de tall. Aquestes horaris de tall o de pas, limiten que el marxador pugi realitzar un recorregut més llarg, ja que l'organització considera que si a una hora determinada no s'ha superat aquell punt, difícilment podrà completar la marxa amb el temps màxim que dona l'organització per realitzar qualsevol dels 4 itineraris i per tant arribaria fora de control.

Diumenge per la tarde, dintre de les activitats organitzades per la Ciutat de Roquetes en el marc de la commemoració de la seva constitució com a ens independent un 14 d' Abril, vàrem realitzar una sortida familiar per la Zona de Lloret.

Cova Pintada i Racó del Moro, senzilla excursió que no et deixa mai indiferent, especialment a n' aquells que no coneixen la zona.

Una vintena de personas vam passar una tarde de primavera d' allò més distreta. Gràcies per venir.

TOTES LES FOTOS CLICANT, AQUÍ.


Així mateix no us perdeu les properes activitats:

1,2 i 3 de Maig, més d' una dotzena de membres del Trail fan Estels del Sud, t' animes? 
http://www.estelsdelsud.com/cat4.html
rroquetes@gmail.com
Dijous 1 de maig- Pauls-Arnes-Beseit dormint a beseit
Divendres 2 de maig- Beseit-Font Ferrera-Caro dormint a Caro
Dissabte 3 de maig- Caro-Pauls


CLICA AQUÍ PER INFORMACIÓ DE LA SORTIDA DEL 17/5-18/5 HORTA-PAULS-HORTA 
Sortida del Calendari de la Feec.

I per als nens del Peketrail, SORTIDA EN PERNOCTACIÓ AL PORT EL 7/6-8/6.
CLICA AQUÍ PER INFORMACIÓ.