pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 11 d’abril del 2014

LA MÀQUINA DEL TRAIL NO PARA....

Cap de setmana intens per al Trail.

DISSABTE:

-CURSA DE PANXAMPLA a Alfara de Carles. 22,2km i 1665 metres positius de MUNTANYA
Roberto, Josep Curto, Guillermo, Ivan, Benjamin, Ivan Mauri, Nando Lara, Ponze, Jordi Sebastià i Joel Vergés a per la cursa!
Tere, Àngel, Enrique, Josep Ramon, Jordi Querol,.Ivan Roche, Maite Marmol i Oscar Escarda a per la marxa!
Per poc no fem espaleta!!!



-MARATÓ DEL MAR A CARO, Moisés, Eva, Ricardo, Jordi Cerdà i pots ser algú més aniran en tren fins l'Ampolla i començaran a caminar direcció a Caro pujant pel KMV (42 km i 1800 metres positius)



-BERENAR AL NOU REFUGI DE CARO, els companys Mario i Maria ens han montat un berenar per a ensenyar-nos el nou refugi de Caro, on com sempre tindrem les portes obertes.
És obligat portar gana i sed, molta sed!




DIUMENGE:

Diumenge a les 16:00 hores hem quedat al pavelló per anar a fer una caminadeta familiar per la zona de Lloret, on veurem la Cova Pintada i el Racó del Moro. Aprofitant que dilluns és festa local és l'acte que munta el Trail per aquesta festivitat de Roquetes

Track de la caminada: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5566121





Per altra banda s'estan preparant unes Pasques carregades de km on alguns valents faran la ruta del Estels de Sud en varies etapes. 100 km i 4000 metres de desnivell positiu els esperen amb moltes aventures per viure!



Seguirem informant....