pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 18 de gener de 2016

Cap de setmana de sortides i Maratons

Aquest cap de setmana no han faltat els entrenaments i les sortides per gaudir de les nostres terres, ja per entrenar per Caro com han fet Ivan i Oscar:
Com les nostres companyes i els petits valents fent un Peketrail sortint del Toscar i fent una volta per les seves senderes i paranys tant especials i d'obligatòria visita com és el Barranc del Bosc Negre.

I a part, David Sole i Alvaro han participat en la Marató MCD de Tarragona.

Moltes Felicitats!!  Han estat molts dies d' entrenament per arribar a meta amb els 42 km fets.

I el proper cap de setmana toca correr la Cursa del Pastisset a Benifallet, en que també hi serem en totes les modalitats:

  • Cursa - Jordi Adell, Llorenç Castell, Oscar Escarda, Ivan Garcia, Jordi Sebastià, Oscar Serena, Joan Vicent Calvo
  • Cursa Curta - Jaume Castell Fábregues.
  • Marxa - Sonia Andrade, Elena Garcia Maigi, Tere Marches, Angi Miralles, Susanna Rubi, Tere Valles, Maria Juan Ventura, Enrique José Vílchez.
  • Cursa cadet - que per ara no hi ha cap inscrit.

   .......encara queden places, vinga!!    http://www.lacursadelpastisset.esy.es/ca/inscripcions.html