pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 11 de gener del 2016

Cursa de les II Torres

Cursa de les II Torres


Ja hem passat la primera de les curses del Circuit de les Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre en la que, com cada any, no hem pogut faltar.



Enguany la ruta ha estat similar a la de l'any passat però donant més importància als barrancs on han fet una gran feina. Així com tot el que hi ha després de la cursa amb un dinar que tot corredor ha apreciat.

Per part nostra, hem de felicitar als nostres corredors que han participat en totes les modalitats, tant als que han fet podis, com als que sense arribar-hi han lluitat de valent. Tots han gaudit d'aquesta primera cursa.

Felicitar també a la gran organització.

Canicross


Jordi Bonavila, segón absolut a la Canicross

Cursa Cadet

Roc Benaiges, segón en modalitat Cadet

Cursa


I Sandra Burgués, campiona absoluta.

Fotos fetes pel Trail




Recull d' altres fotografies fetes pels nostres companys