pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 24 de gener de 2016

Cursa del Pastisset “Benifallet” 2016 Debuts, somriures i històries del Trail Roquetes.

Deu n’ hi do avui a Benifallet. Per començar, no sabem ni quants del Trail hem anat: 26,27,28?
I això, és clar, ja ho comptarem al final, ha tingut conseqüències.

Clica per anar al web.

FOTOS 2 - EBRE ACTIU
Fotos Ximo Barberà

Agrair a Ebre Actiu i Ximo Barberà la seva tasca que entre altres ens permet tenir imatges com les que segueixen.

En dissabte ja va començar l’ entreno del Trail arreglant el local, s’ ha notat en els resultats, si.Per molts dels components del Trail, ha estat una cursa o marxa diferent.

Si no tots, entre les dos fotos, quasi, quasi tots.

Uns per què debutaven en lo Trail al Circuit TTTEE:  Xavi Franch, Joan Vicient, les floretes (Angi Miralles,Tere Marches,Sonia Andrade RuizAnna Queralt Soria,Tere Valles,Susana Rubí,Maria Joan,Rosa Queralt).  Benvingudes/Benvinguts!Altres per què debutaven a la cursa.Altres per què feia temps que no anaven a cap event i s’ han retrobat en este ambient tant majo.


Per altra banda també ha significat per al club tornar a la normalitat després d’ un any intens en moltes novetats: nou local, Ultra Estels del Sud, .. avui ens hem retrobat en un munt de somriures, històries, conyes, piques, consells, novatades, etc.

En definitiva, un gran dia, en una gran cursa. Si gent de Benifallet, felicitats, heu estat molt, molt bé. En detalls que sabem que costen molt  i que heu tingut en compte. Seguiu així, tornem segur. Va, per ficar una miqueta de pressió, Café a primera hora i desprès de dinar hagués estat bé  ;-)    Molt bé, quan les coses es fan en ganes i tots junts, surten millor i això és transmet.
També hem visitat l' stand de Núria - Ph-Quirogel, gran feina avui


Es difícil fer un recull de tots però, tot i que ens deixarem algú, comentarem una miqueta.

A primera hora surt la cursa llarga, llarga, llarga i durilla. D’ ella hem tret una gran segona posició de Sandra Burgués, competint de debó.  Jordi Adell en un any professional molt complicat i no poden entrenar tot el que vol, fantàstic, aguantant com un valent.  Llorenç Castell també l’ ha fet a totes. Oscar Escarda en Ivan Garcia (ens agrada veure’l de nou en un dorsal) arribant de la maneta.  Ivan Mauri també a full, es nota que encara porta pedigrí de l’estada al Montblanc. Núria Pallarés ha arribat, a que no sabeu com? Cansada però feliç en lo somriure a la boca.  Jordi Ponce, a tope (serà la samarreta que portava?).  Juan Carlos Roé fiu, fiuuuu.  Jordi Sebastià diesel poderós, el dia que fique la segona haurà de pegar dos voltes al circuit. Fran ha tingut la mala sort de notar com el turmell li deia prou, un plaer tenir-ho en cursa mentre ha pogut aguantar.
Posteriorment, sortida de la cursa curta i Junior. Jaume Castell aprofitant els manguitos de regal a primera hora del matí ha anat ràpid i fort. Elena Sayas també patint per la falta de temps per entrenos però en classe arribant en força. Sara Baiges, desprès d’ arribar a la matinada de Barcelona, per nassos ha volgut participar i podi, tercera junior.

En la marxa i cursa cadet, ja la cosa s’ ha desmadrat. Avui Roc, cadet, tenía molta, molta competència a una cursa que no coneixia (avui ja coneix el barranc de Benifallet) i ha fet un molt bo cinquè lloc.
Debut E S P E C T A C U L A R de les floretes. Com no pot ser d’ altra manera han començat “anem juntes!! (versió Trail Roquetes 2)” i al final han acabat com a la memorable cursa d’ Horta de 2014 (anem tots junts – versió Trail Roquetes 1).Sonia Andrade i Elena Garcia a muerte.
Tere Marches, Angi Miralles, Tere Vallés i Susanna Rubi detras i sense encantar-se.
Anna Queralt, Rosa Queralt i Maria Ventura xalant de valent. Mèrit el de Maria que en molt poca experiència en sender, fer aquesta marxa tant tècnica té el seu què. Això si, com a premi li ha tocat un sopar !!

Nota de redacció: Del següent capítol i donada la crueltat dels fets, de moment no hi ha imatges.  
(emoticono de.. me parto)

Capítol apart la del trio National Geographic (Enrique Vilchez, Jordi Querol i Albert Segura). La cosa ha anat de l’ estil “anem junts”. Estil que s’ ha desviat en creuar l’ arc de sortida i veure a Toro Vilchez sortint “cames ajudeu-me style”. Jordi i Albert s’ ho han emprés en parsimònia, en aquella parsimònia que diu: “ja petaràs i quan t’ enganxem, ni aire”  J


Va, fiquem una foto, al final ha acabat prou bé pel que hagués pogut ser.

S’ ha de reconèixer la labor de llebre de Jordi en la tasca d’ atrapar tots junts al individu aquell esmentat. Està fort. Tot i un amago de reservar forces darrera unes competidores fèmines que s’ han trobat al barranc, la tasca de persecució ràpidament s’ ha imposat. Estirant, estirant al final la presa es trobava a l’ abast visual. Tot i això, i retallar lleugerament, el ritme d’ Albert no era prou per enxampar-lo.  En una labor d’ equip elogiable, els dos s’ han agenollat al mig del sender i en una argilaga entre les dos mans han segellat (llicència cinematogràfica que no té per què adaptar-se plenament a la realitat) el pacte de: “a muerte, agafa’´l i li fots una clatellada i si ni així se para, al menos que no quede davant teu”.. i sí, Jordi s’ ha llençat en ritme assassí cap a Enrique. A l’ arribar a la seva alçada, ha dit alguna cosa així com “ui, hola, mira us estava esperant!!”. A lo qual, Jordi li ha respost en un sprint que no ha amollat fins a meta perseguit de prop, mentre que Albert arribava a dos minuts del duo. Continuarà..I per acabar, recapte, excepcional i en dret a repetir de les dones meravelles, entrega de premis, i PERNIL,
TRES BOTELLES DE CAVA, OLI, SECALLONA, TARONGES ... com a EQUIP MÉS NOMBRÓS.
Tornarem!!
Hem xalat!! Bona feina gent. Bona feina Trail.

Recull de somriures:

Nota: I ens agradat molt retrobar bons amics l' amistat dels quals no es pot perdre. Tu saps  ;-) 

I felicitar a Javi i Marc Giné, avui podi a Alcañiz BTT.