pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 7 de febrer de 2016

Bitem, Morella-Caro, Granollers, Alcañiz i cel·lebració

Per on comencem?

Morella-Caro.
Comencem per l' autobús que encara de nit sortia de Roquetes dissabte per anar a Morella.
I d' allí, xino, xano, 60-65 km passant per Vallibona, Boixar, Fredes, Casetes Velles i Nou Refugi de Caro.

No és gens fàcil, ni que sigue caminant, fer estos km d' una tacada, 12 hores sense parar de caminar.
Va ser necessari avituallar-se bé a l ' Hostal La Carbonera de Vallibona (recomanat), a la Casa Rural la Roureda del Boixar, on Soraya i Joel, van donar un merescut dinar, i arribar a Caro, frontal al cap, reventats però feliços.


Allí cel·lebració sonada dels 20+20 anys de Moisés. Felicitats!!

El matí de diumenge, arrancava en dos proves:


Bitem- Cursa i Marxa de la Marcenca.
Com tots els anys, gran treball del C.E. Montaspre en la Cursa de Bitem i sobretot felicitar a les Floretes! 
Una cursa "rapida" plena de senderes i camins perfecta per iniciats i amb una gran atenció per part dels voluntaris i organitzadors. Després del circuit ens esperen les dutxes i un bon estofat calent acompanyat de vi i gaseosa per llepar-se els dits!
Gràcies per tot!!! 
Xavi també a la Marcenca

Tere, Angi, Susana, Enrique i Xavi, la representació del Trail
Més info a:


Mitja de Granollers
Un any més Furilo en la samarreta del Trail.
Bon cap de setmana.
Salut, cames i Estels.

2na prova del Campionat BikeGP a Alcañiz
Podi a Javi Giner i abandonament per problems tècnics de Marc, per la pròxima! i moltes felicitats!!!Recordeu, dissabte vinent entreno Estels del Sud.


Je hem programat els entrenaments de la Ultra Trail® Estels del Sud !!!! Si voleu tenir una primera presa de contacte amb la ruta, no us perdeu les dues convocatòries:
Ya están programados los entrenamientos de la Ultra Trail® Estels del Sud !!! Si queréis tener una primera toma de contacto con la ruta no os perdáis las dos convocatorias: