pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 14 de febrer del 2016

Primer entrenament per la Ultra d'Estels, Sandra tercera a la Cursa dels 4 Termes i preparats per la pròxima a Miravet

Comentat al web de la Ultra dels Estels de Sud, el dissabte ja vam participar en un dels entrenaments recorrent el trajecte de les Foradades del Parrissal.
Un entrenament amb bona companyia i amb un temps perfecte tot i el vent però que sempre val la pena pel trajecte i el seu atractiu.

Agrair l' assistència de Alberto i Javi -La Fàbrica de Solfa, uns dels refugis d' Estels,  amb un perfecte "tentenpié" a l' acabar la ruta al mateix Parrissal.

Magnífic i feréstec - el Parrissal

D'altra banda, avui ha sigut la Cursa dels 4 Termes a Tarragona, primera prova del seu circuit, també hem participat i hem gaudit d'aquesta cursa organitzada pel Club Esportiu L'Areny.

Els nostres corredors amb molt bona companyia

Una cursa amb tres recorreguts: Caminada de 12km, Express de 14km i la cursa de 25 km.

Sandra ha estat podi a la Cursa, moltes felicitats!!!

I això no s'acaba, el pròxim diumenge continuem amb les curses del Cirtuit de les Terres de l'Ebre amb Miravet a la 8ª Cursa de la Cameta Coixa


on ja tenim representants a cada modalitat de la Cursa. També ens agradaria recordar que cada Euro de la inscripció serà destinat a col·laborar amb l'AFANOC, per ajudar als nens amb càncer.

Abans d'acabar volem recordar que cada dimarts 20:15   i dijous (cap a les 19h30m) fem entrenaments per tothom (els més lents podeu fer els recorreguts curts i us anem agafant a mida que tornem)  sortint des del Pavelló Poliesportiu-Aqua, t'apuntes?   Envia'ns un mail rroquetes@gmail.com