pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 3 de febrer de 2016

Sortida de Raquetes i Atents a la 6ª Cursa de la Marcenca de Bitem i la sortida Morella-Caro

Sortida de Raquetes

Aquest cap de setmana ja hem fet una de les primeres sortides de calendari (aptes per tothom), la Raquetes de neu a Tuixent els dies 30 i 31 . No hi havia molta neu però ens ho vam passar pipa. Fins i tot vam pujar al Pedraforca un dels dies.altres companys també feien escapades a la neu!!


Cursa / Marxa de la Marcenca

Cumplint amb les dues setmanes des de la última cursa de Benifallet, també ens hem estat preparant per participar en la 6ª Cursa de Bitem on també tindrem representació.

NO HI FALTEU, A BITEM SEMPRE ENS TRACTEN BÉ. BONA GENT, BONA CURSA/MARXA.


En aquesta cursa gaudirem dels encants dels cims de la vall en especial el més alt: El Montaspre. La cursa constarà de 23 km amb 1100m de desnivell acumulat i amb les corresponents especialitats de Cursa Junior, Cursa Cadet i Marxa amb una distància de 13,2 km i 500m de desnivell positiu.
Com no podria ser menys, hi serem sense cap dubte!


Sortida Morella - Caro

Com cada any, es fa una sortida caminant de dos dies des de Morella fins el Nou Refugi de Caro.

Un cop més la tradicional sortida guiada pel Moises fent aquest llarg recorregut.

Per la nit sopar a Caro - Nou Refugi per cel·lebrar la ruta.

Som-hi.