pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 11 de novembre de 2016

Cursa de Mora, Trobada BTT a Paüls del Club BTT La Moleta, Running Series a Jesús i molt més

Aquest cap de setmana fred i amb vent ens ha fet sentir-nos més lligats a la natura i ho demostrem amb la participació a la Cursa de Sirga de Mora d'Ebre i a la Trobada BTT a Paüls entre altres.

Totes dues activitats han sigut el mateix diumenge, a la Cursa de Sirga a Mora amb la participació i podi del campió Albert Giné
Més imatges al nostre web de facebook com a l'album de Ximo Barberà

Crònica d' Albert Giné:  Aquí

També va participar Pili Carbó, fent podi a la Marxa.
Bé Pili, Felicitats!!
En  paral.lel, a Paüls, s'ha fet la Trobada BTT organitzada pel Club BTT La Moleta amb l'ajuda inestimable de la gent del poble. Una trobada on no han faltat camins i senderes per a tots els nivells i un esmorçar a l'àrea de lleure de Sant Roc.
 Javi, Marc, Jordi Ponce i Enrique Vilchez, participants de la trobada
Més imatges en el nostre web del facebook com en:

També es va fer la Running Series a Jesús on, durant 10 km d'Asfalt, Alvaro va donar-ho tot.
Totes les imatges en:
https://photos.google.com/share/AF1QipPIRjMFlJ4x8QYCY2R2qvUZzIamSpQCYqaBsrSIm6alkD8Hp6PzZiaY_SehUJkYhA?key=STNrbGVsaWF3cW95V29BdXlQamZ6d1ZZZEJ3MTd3

I ara feu lloc perque aquest diumenge dia 13 es fa la XVIII Marxa del Port sortint des de l'Area de la Franqueta i en dos recorreguts molts asequibles que recorreràn les serres d'Horta de Sant Joan.

Així com el pròxim diumenge i finalitzant el Circuit de Curses de Muntanya de les  Terres de l'Ebre, es fa la Cursa de les Roques a Horta de Sant Joan, NO HI FALTAREM!
Web oficial clicant en la següent imatge: