pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 26 de novembre de 2016

Via Ferrata de Penyaflor, Cursa de les Roques i escalfant motors per la Sant Silvestre

Abans de començar, volem felicitar a Alvaro per la seva participació a la Marató  #ValenciaesOro
 Per altra banda, un bon grapat de groguets i groguetes van demostrar que es pot patir i xalar fent la Via Ferrata de Penyaflor. No tothom ho pot dir!
Podeu veure més vertiginoses imatges al següent album:
https://www.facebook.com/elena.garciamaigi/posts/10210651298789310I el plat fort ha vingut donat a la Cursa de les Roques a Horta de Sant Joan, la última cursa del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre i on, a més de participar, hem volgut ajudar montant el tercer avituallament, aixó si, A LO GRANDE!!
 - encantats de rebre el premi pel nostre avituallament -

I a part de donar la nota en l'avituallament...
També participant...

Des d'aquí volem felicitar de tot cor a l'equip de Cara Nord per organitzar aquesta gran cursa plena d'emocions, Felicitats! Ens veiem el pròxim any!
Més imatges:

I ja estem preparant la Sant Silvestre Roquetes-Jesús, vos adelantem el cartell promocional, no hi falteu!