pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 18 de novembre del 2016

Sortides, cursa de Masdenverge, Marxa del Port, cursa de Calig i el que està per arribar

Aquest cap de setmana ha sigut intens, tant en sortides com en curses.
Primer de tot, una sortida d'amics en BTT per camins i senderes per xalar tots.
Per altra banda les nostres Floretes van estar a la Marxa de la UEC per senderes d'Horta de Sant Joan, i, tot i la boira i la pluja, han gaudit d'un trajecte bonic i amb un somriure d'orella a orella, com ha de ser.
Més imatges de part d'Isa Arasa..

I tornant a les Curses de Muntanya, tenim a Maite Marmol a la Cursa de Calig! 3a General i 2a a la seva categoria!!

I continuant amb les curses, a la 8a Caminada i 6è Canicross de Masdenverge tenim participació i podi!
Jordi de camí al podi

i Albert amb la millor companyia
I aquest cap de setmana...
Així com el pròxim diumenge i finalitzant el Circuit de Curses de Muntanya de les  Terres de l'Ebre, es fa la Cursa de les Roques a Horta de Sant Joan, NO HI FALTAREM!
Web oficial clicant en la següent imatge:


Com la trobada BTT a Santa Barbara


I avancem el cartell oficial de la Sant Silvestre Roquetes-Jesús! Enguany canviem l'horari de sortida i es fara al migdia!