pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 22 de juny del 2017

Duextrem a Amposta i la sortida a la Vall de Servera

Aquest cap de setmana, apart de la presentació de les Pubilles que ens representaran, cal destacar dos events que han acompanyat a les altes temperatures.

Duextrem Amposta - Cursa i BTT

Enguany, a diferencia del 2016 i per evitar les altes temperatures han dividit totes dues especialitats en dos dies. Dissabte la marxa i cursa amb sortida a les 18:30 i el diumenge la Xallenger BTT.
Totes dues modalitats organitzades pel club MontBike d'Amposta i sortint des de Temps de Terra.



Jordi i Nuria en la Marxa i Cursa amb un somriure tot i la calor



Amb un merescut podi per Nuria que ja va fer la nocturna la setmana passada.

I el dia següent, ben d'hora, es fa la sortida de la BTT de bon matí però amb la certesa del canvi de temperatura i l'excés de calor que vindria.

Quan la feina està feta i s'ha gaudit de la ruta

Sortida familiar a la Vall Servera

I en paral.lel, el mateix diumenge, es va recuperar la sortida a la Vall Cervera i banyant-se als Tolls.
Després del bany i mirant les fotos un es pregutna.. qui ha xalat mes?


Quebrantahuesos i al Nevado de Toluca ( Méxic )



David Guachs finisher de la Quebrantahuesos, amb dures condicieons, però tot i així amb 7:15 de temps, moltes felicitats!



Enric Caballé a Méxic al Nevado de Toluca, vaja crack!!

NOTA
Aquestes i moltes fotos més en les nostres xarxes socials i als albums: